Disciplines


NIVELL 1: Classes de Baby-Ballet i Baby-Jazz.

Alumnes de 3 a 5 anys (que cursin P3/P4/P5), que s'inicïn al món de la dansa per primera vegada o, que encara no hagin assolit la base suficient per passar al nivell 2 de Babydance.

Ballarines: Alumnes de P4 de l'escola.
Ballarines: Alumnes de P4 de l'escola.

NIVELL 2: Classes de preballet, prejazz, pre acrodance i pre hiphop comercial.

Alumnes de 5 a 6 anys (que cursin  P5 o 1er de primària), que ja hagin fet classe de dansa amb nosaltres, o que tinguin el nivell I perfectament assolit.

Classes de ballet, jazz, acro-dance i hiphop commercial.

Classes de 60 minuts on a través del joc i l’ús de materials es desenvolupa la motricitat, la coordinació, l’expressió i el ritme. Compartir, escoltar, descobrir, gaudir... des de la singularitat de cada infant i el seu procés de desenvolupament.

Els cursos de Pre-dansa "BabyDance" són una preparació per als cursos regulars de dansa (a partir de 6 anys).

 

L'Equip docent serà qui decidirà el grup i nivell on anirà l'alumne per, poder així, obtenir un millor resultat en l'aprenentage.

ESTRUCTURA DE LES CLASSES

  •   Escalfament.
  •    Exercicis bàsics de la tècnica.
  •    Coreografies (Introducció a diversos estils musicals).
  •    Estiraments i acrobàcies.

 
Jazz & Showdance


En aquest estil la mobilitat del tors és molt important. És característica la posició dels peus en paral·lel, a diferència dels peus en primera posició (rotats) del ballet.

 

La flexibilitat és un element molt significatiu.

Els elements de la música jazz són la síncope, l'estil individual i la improvització. A les classes treballarem tècnica de base, pirouettes i salts, elasticitat, diagonals i per finalitzar la classe la coreografia grupal.

 

 *Formar part de manera continuada als grups de modern jazz dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

 

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

Ballarines: Marina Triviño i Ariadna Sagrera.
Ballarines: Marina Triviño i Ariadna Sagrera.


HipHop & Commercial Dance


Les classes de Hip Hop ajuden a alumne a adquirir la tècnica de diferents estils dins de la dansa urbana (Locking, Popping, Voguing, Krumping, SexyStyle), i de la tècnica més actual del ball comercial amb músiques modernes i moviments ràpids.

  

*Formar part de manera continuada als grups de ComercialDance/Hip Hop dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

*Mínim obligatori 2 hores setmanals.

Ballarina: Laura Borachok.
Ballarina: Laura Borachok.


Claqué - TapDance


 Gaudeix aquest tipus de dansa en què els sons rítmics són creats pels peus del ballarí que utilitza sabates amb "claquetes".

 

El "Tap-Dance" forma part de la cultura del Jazz.  L'alumne s'inicia amb l'aprenentatge lent dels passos i del vocabulari "tap" tradicional i el reconeixement de les estructures rítmiques i melòdiques. En cursos més avançats s'introdueix l'aprenentatge de balls clàssics dels grans mestres, es treballa l'improvisació, la creació de combinacions pròpies utilitzant elements ensenyats pel professor i la percussió corporal.

 

*Formar part de manera continuada als grups de claquè dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

*Mínim obligatori 2 hores setmanals, combinables amb ballet.

Ballarines: Adriana Guerrero i Sara Jiménez.
Ballarines: Adriana Guerrero i Sara Jiménez.

Ballarines: Laura Borachok i Nerina Gigeno.
Ballarines: Laura Borachok i Nerina Gigeno.

 

 


Acro-Dance


 Formació en les habilitats de la gimnàstica artística, en la seva part acrobàtica i de salts, a partir de les quals es creen coreografies on s'introdueixen  tècniques pròpies d'altres disciplines com lyrical o jazz.

 

Excel·lent complement per guanyar força, potència, agilitat i orientació espacial. Normalment es practica com a esport però és molt enriquidora també per al ballarí. Aprèn diversitat d'exercicis i cabrioles com la roda, el pi, el pi pont, roda sense mans, flick-flack, mortal, paloma, etc...

 

DIVERSIÓ ASSEGURADA!

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

*Mínim obligatori 2 hores setmanals.


Ballarina: Alina Hrynko.
Ballarina: Alina Hrynko.

Lirical - Líric


És un estil que sorgeix de la combinació entre ballet, el jazz i la dansa contemporània. Habitualment es balla sobre música amb lletra i els moviments expressen les emocions fortes que el coreògraf sent a través de la lletra de les cançons. Aquest estil es concentra més en l'enfocament individual i l'expressivitat. L'estil líric emergent té una història relativament recent.

 

*Formar part de manera continuada als grups de lyrical jazz dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

*Mínim obligatori 2 hores setmanals, combinables amb ballet.Teatre Musical


Els petits estudiants s'entrenen d'una manera divertida en el joc del teatre i descobreixen la seva pròpia creativitat. Eduquen el seu moviment i l'espontaneïtat els ajuda al desbloqueig. Aquesta disciplina posa especial interès en la comunicació corporal, individual i grupal.

 

TEATRE JUVENIL i ADULTS: Forma't actoralment! A través de diverses tècniques millora la teva dicció, la relaxació, la concentració, la naturalitat, la memòria, la desinhibició. Amplia la cultura teatral i viu l'enriquidora experiència amb altres joves i adults.

 

A PARTIR DE 5 ANYS FINS A 1ER D'ESO, I GRUP PER ADULTS.

 

*Mínim obligatori 1 hora i mitja setmanal.

Actors: Maria Triviño, Laia Lladó, Marina Triviño. Càmara: Joan Carol.
Actors: Maria Triviño, Laia Lladó, Marina Triviño. Càmara: Joan Carol.

Alumne: Pol Vidal.
Alumne: Pol Vidal.

 

 

 


Cant - Llenguatge Musical


Comença a cantar!

Coneix les sensacions de l'emissió de veu, del tó i de la respiració a través dels exercicis de tècnica vocal. No cal tenir cap experiència per començar.

Millora la teva dicció i tècnica vocal!!!

 

*Classes particulars.

 

 A PARTIR DE 5 ANYS FINS ADULT.

 

*Classes particulars de 30/45 minuts. Mínim obligatori 1 dia setmana.La Fàbrica de la Dansa està especialitzada en la formació de les disciplines de jazz & showdance, ballet clàssic, claqué-tap i commercial & hip-hop. Tanmateix, creiem que la base tècnica de qualsevol ballarí no es pot oblidar d'altres coneixements com: acrobàcies (acro-dance), cant, música o teatre. L'àmplia oferta en les diferents disciplines permet formar els alumnes des d'una visió polivalent de la dansa, a més de brindar als ballarins l'oportunitat d'especialitzar-se en allò que més els hi agrada.

 

Consulteu les diferents disciplines en dansa i arts escèniques que us oferim, i estigueu atents als nostres canals de comunicació per estar al dia dels cursos i workshops dirigits a joves i adults que anem proposant al llarg del curs.