Disciplines


Classes de Baby-Ballet + Baby-Jazz i classes de Hip Hop.

Alumnes de 3 a 6 anys (que cursin P3/P4/P5 i 1er), que s'iniciïn al món de la dansa per primera vegada.

Classes de ballet, jazz, acro-dance i hiphop commercial.

Classes de 60 minuts on a través del joc i l’ús de materials es desenvolupa la motricitat, la coordinació, l’expressió i el ritme. Compartir, escoltar, descobrir, gaudir... des de la singularitat de cada infant i el seu procés de desemvolupament.

Els cursos de Pre-dansa són una preparació per als cursos regulars de dansa (a partir de 6 anys).

 

L'Equip docent serà qui decidirà el grup i nivell on anirà l'alumne per, poder així, obtenir un millor resultat en l'aprenentatge.

ESTRUCTURA DE LES CLASSES

  •   Escalfament.
  •    Exercicis bàsics de la tècnica.
  •    Coreografies (Introducció a diversos estils musicals).
  •    Estiraments i acrobàcies.

 
Jazz / Showdance


 

 En aquest estil la mobilitat del tors és molt important. És característica la posició dels peus en paral·lel, a diferència dels peus en primera posició (rotats) del ballet.

 

La flexibilitat és un element molt significatiu.

Els elements de la música jazz són la síncope, l'estil individual i la improvisació. A les classes treballarem tècnica de base, pirouettes i salts, elasticitat, diagonals i per finalitzar la classe la coreografia grupal.

 

 *Formar part de manera continuada als grups de modern jazz dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

 

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

HipHop & Commercial Dance


Les classes de Hip Hop ajuden a alumne a adquirir la tècnica de diferents estils dins de la dansa urbana (Locking, Popping, Voguing, Krumping, SexyStyle), i de la tècnica més actual del ball comercial amb músiques modernes i moviments ràpids.

  

*Formar part de manera continuada als grups de ComercialDance/Hip Hop dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

 Ballarines: Laura Borachok i Nerina Gigeno.
Ballarines: Laura Borachok i Nerina Gigeno.

 

 


Acro-Dance


 Formació en les habilitats de la gimnàstica artística, en la seva part acrobàtica i de salts, a partir de les quals es creen coreografies on s'introdueixen  tècniques pròpies d'altres disciplines com líric, jazz i Hip Hop.

 

Excel·lent complement per guanyar força, potència, agilitat i orientació espacial. Normalment es practica com a esport però és molt enriquidora també per al ballarí. Aprèn diversitat d'exercicis i cabrioles com la roda, el pi, el pi pont, roda sense mans, flick-flack, mortal, paloma, etc...

 

DIVERSIÓ ASSEGURADA!

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

 


És un estil que sorgeix de la combinació entre ballet, el jazz i la dansa contemporània. Habitualment es balla sobre música amb lletra i els moviments expressen les emocions fortes que el coreògraf sent a través de la lletra de les cançons. Aquest estil es concentra més en l'enfocament individual i l'expressivitat. L'estil líric emergent té una història relativament recent.

 

*Formar part de manera continuada als grups de líric  dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 

 


Líric


Ballet


Classes de ballet Vaganova, la tècnica per excel·lència!

 

Classe on treballarem la tècnica de tot els cos. La precisió i l'autodisciplina juga un paper molt important en aquesta pràctica mil·lenària. 

 

Diferents nivells per una constant evolució.

 

Barra, centre, diagonals i salts. 

 

 

*Formar part de manera continuada als grups de ballet  dona opció als alumnes a ser seleccionats per els equips de competició.

 

A PARTIR DE 7 ANYS FINS ADULT.

 La Fàbrica de la Dansa està especialitzada en la formació de les disciplines de jazz & showdance, ballet, gimnàstica esportiva "Acrodance" i comercial & hip hop. L'àmplia oferta en les diferents disciplines permet formar els alumnes des d'una visió polivalent de la dansa, a més de brindar als ballarins l'oportunitat d'especialitzar-se en allò que més els hi agrada.

 

Consulteu les diferents disciplines en dansa i arts escèniques que us oferim, i estigueu atents als nostres canals de comunicació per estar al dia dels cursos i workshops dirigits a joves i adults que anem proposant al llarg del curs.