PROGRAMA ESTIU / SUMMER PROGRAM'24

 

 

Activitat d'estiu, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

Inici de l'activitat: Des del dia 1 de juliol fins al 16 d'agost de 2024.


  • SUMMER PROGRAM "LITTLE SUMMER" :Per a nens/es a partir de 5 anys i fins als 8 anys que els hi agrada ballar i treballar intensament, i aprendre de manera àgil amb tècnica i qualitat. Es treballarà de forma dinàmica per fer un estiu divertit però amb base!!!!

 

  • SUMMER PROGRAM "PACK SUMMER PLUS" : Per a nens/es a partir de 8 anys fins als 14 anys que vulguin dedicar-se al món de la competició amb esforç i talent. Nosaltres donarem les eines, ells ho han de demostrar amb talent!

 

  • SUMMER PRO "PACK TEEN PLUS": Dedicat a ballarins a partir de 14 anys que vulguin treballar com a professionals. Classes de nivell mitjà i avançat. Professors convidats cada setmana, diferents estils, diferents tècniques.

*El "PACK SUMMER PLUS i PACK TEEN PLUS" va dirigit a tots els alumnes que desitgin formar part dels grups de competició del curs 2024/2025.

 

Inscriure's NO és garantia l'entrada als grup de competició, sinó que durant el "Summer Program" els professors de cada disciplina avaluaran el nivell de l'alumne/a, a fi de poder fer la selecció definitiva pel curs vinent. La valoració del professorat NO podrà ser qüestionada.

 

És obligatori cursar un mínim de 6 setmanes al "Summer Program" per tal d'accedir al procés de selecció i poder formar part dels grups de Competició de Jazz/Showdance i Hiphop/Comercial.

 

L'estructura de les classes serà estil workshop intensiu amb/o sense videoclip. Amb aquesta nova composició aprendrem a jugar amb l'actitud, guanyarem presencia escènica i sabrem actuar davant la càmera amb bona actitud i eliminant la por escènica. Això, serà beneficiós en el cas de càsting, audició, competició o possibles videoclips.

Pels alumnes que ja dominen certa tècnica i coneixements de dansa, i mitjançant una selecció prèvia, oferim la possibilitat d'accedir als grups de competició, especialitzats en dansa modern jazz & showdance i commercial dance & hip hop.

 

Dividits per edats i categories, des de l'escola presentem diferents coreografies grupals, "duo" o "solo", a diverses competicions d'àmbit regional, nacional. internacional i mundial, on es veuen reflectits l'esforç i la disciplina adquirits durant les classes. Formar part d'un grup de competició implica un nivell d'exigència més elevat, sent imprescindible una formació tècnica en totes les disciplines que s'ofereixen a l'escola i l'assistència a un mínim de classes. Tanmateix, des del centre us animem a tots a formar-hi part per l'enriquidora experiència personal que suposa posar-se a la pell d'un ballarí professional.

IMPORTANT:

Els alumnes que han format part dels grups de competició del curs passat s'han d'inscriure igualment a aquest procés de selecció prèvia, per valorar de nou la seva adaptació al grup i si hi ha un bon seguiment i predisposició, a més d'una bona millora tècnica i talent.

OFERTES NO ACUMULABLES

El preu reduït per setmanes només s'aplicarà si el pagament es fa íntegrament abans del 1/05/24. Sinó, es pagarà cada setmana extra pel seu preu individual (preu per setmana).